Καλωσόρισμα

Αγαπητοί γονείς,

Με χαρά σας απευθύνω εγκάρδιο χαιρετισμό μέσω της ιστοσελίδας, πιστεύοντας ότι έτσι συμβάλλουμε στην καλύτερη ενημέρωσή σας, αναφορικά με το έργο που επιτελείται στη σχολική μας μονάδα.

 

Όραμά μας είναι η οργάνωση μιας σχολικής μονάδας μέσα στην οποία δάσκαλοι και μαθητές να εργάζονται με ζήλο, άνεση και δημιουργικότητα, μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και δημοκρατικότητας.

Οι μαθητές να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τις ατομικές τους δυνατότητες, ώστε να μάθουν πώς να μαθαίνουν, πώς να εφαρμόζουν αυτά που έμαθαν, πώς να συνεργάζονται και συνυπάρχουν με τους άλλους ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Οραματιζόμαστε ένα σχολείο που να καλλιεργεί την ασφάλεια, την αποδοχή και την αναγνώριση και το κάθε παιδί θα γεύεται την επιτυχία και τη χαρά της μάθησης.

 

Η στενή και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ σχολείου και οικογένειας θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες επιτυχίας και προόδου για κάθε σχολική μονάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθείτε δίπλα μας συνεργάτες και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο μας με κοινό στόχο την πρόοδο και σωστή αγωγή των παιδιών μας.

 

Εύχομαι σε όλους μια γόνιμη και παραγωγική χρονιά.

Η διευθύντρια του σχολείου

Ροδούλα Νικολάου